Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’autoestima i el benestar emocional, protagonistes a La Morana

La xerrada “La pitjor soledat és no estar bé amb un mateix” congrega més de trenta persones en el marc del Dia de la Dona

DILLUNS 09 MARÇ 2020

Divendres 6 de març el Local Social de La Morana va acollir la xerrada “La pitjor soledat és no estar bé amb un mateix”, a càrrec de la psicòloga Susanna Balagué.


L’acte, emmarcat dins del dia Internacional de la Dona i amb una assistència d’unes trenta cinc persones – majoritàriament dones – va oferir recursos per lluitar contra la soledat, fent una mirada a les habilitats socials que permeten o bloquegen un ple benestar emocional i, treballant els pilars bàsics de l’autoestima, com són l’autoconcepte, l’autoimatge, l’auto reforçament i l’autoconfiança.


En la xerrada es va fer també una distinció entre els dos tipus de soledat que afronta l’individu, la social i l’emocional, la primera trobant solució participant en la vida social i, la segona, requerint un treball personal i introspectiu més dificultós ja que aquesta soledat afecta a les percepcions d’un mateix.


En acabar els assistents van poder fer preguntes i transmetre els seus dubtes a la ponent, la qual va fer una valoració molt positiva de la jornada i es va mostrar molt satisfeta amb la resposta del públic. Els presents a l’acte també van escollir la temàtica de la propera xerrada, que es farà al 2021 i que tractarà sobre La Por.


Aquest ha estat el quart any que el Consell Comarcal de la Segarra i l’Ajuntament de Torrefeta i Florejacs organitzen aquest cicle de xerrades, sempre a càrrec de Susanna Balagué Sanuy i amb les problemàtiques emocionals com a principal objecte d’estudi.

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230