Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal promociona l’oferta turística de la Segarra en la 58a Fira de Mostres de Girona.

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra participa a diferents fires especialitzades en turisme i multisectorials que se celebren a Catalunya atenent els mercats que visiten la nostra comarca: l’intern, el de proximitat (comarques de Catalunya i estat espanyol) i internacional.

Estand de la Fira a Girona
Estand de la Fira a Girona

DIJOUS 31 OCTUBRE 2019

Al llarg de l’any, l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra participa en diferents certàmens firals, que es poden dividir en dues categories: fires especialitzades i fires genèriques. Entre aquestes últimes, una de les més rellevants és la Fira de Mostres de Girona que compta amb prop de 400 expositors i més de 100.000 visitants, essent un punt de trobada idoni pels habitants de les comarques gironines i de la resta de Catalunya, i una cita obligada pels negocis i per a l’oci.

L’any 2013, amb el desdoblament del l’Eix Transversal, des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra es va creure convenient d’assistir a aquesta fira per tal de promocionar l’oferta turística de la nostra comarca entre el públic de proximitat, ja que l’Eix ofereix una millor comunicació entre la Segarra, el Bages, el Moianès, Osona, la Selva i el Gironès. Durant els anys en que hem estat presents a Fira Girona, hem constatat que el nombre de visitants procedents d’aquestes comarques ha augmentat considerablement.

Entre els productes turístics que ha promocionat l’Àrea de Turisme a Fira de Girona hi ha des de propostes de turisme actiu i cultural, fins a visites guiades a ciutats i viles, castells i museus, passant per l’oferta d’allotjaments i gastronòmica...

La 58a Fira de Mostres de Girona té lloc dels dies 29 d’octubre a l’3 de novembre.

A aquestes fires, l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra hi assisteix amb un mostrador propi integrat dins l’estand d’Ara Lleida. Al llarg d’aquests dies el President del Consell Comarcal, Paco Lluch visitarà l’estand de la Fira.

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230        

 

Galeria d'imatges