Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra va ser present a la XXVI edició de la Fira de l’Ou de Sant Guim de Freixenet

El diumenge 11 de juny de 2023, Sant Guim de Freixenet va celebrar la 26 edició de la Fira de l’Ou, una de les més multitudinàries de la seva història amb més de 5000 visitants.

Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra.
Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra.

DIMARTS 13 JUNY 2023

A la fira que, l'any 1996, va néixer com una mostra de productes relacionats amb l'ou a causa del gran nombre de granges de gallines ponedores que hi havia a la població, es van repartir 15.000 ous frescos i més de 2.000 ous ferrats. Amb tot, cada vegada compta amb més parades i es posa l'accent en els productes locals, de proximitat i alimentaris. En aquesta línia, es va homenatjar a la família Gomà, propietària d'un forn de pa que enguany celebra el centenari.

Els ous de plata de la 26 edició van ser per Montserrat Bernabeu, metgessa, codirectora de l’Institut Guttmann i molt vinculada a Sant Guim de Freixenet.

Turisme Segarra s’ha volgut sumar a una de les cites importants de la comarca que cada vegada està adquirint més entitat i ampliant actes més enllà de la Fira, com el Dissabte de l’Ou amb activitats tot el dia i concert a la nit.

Juny, 2023. 

Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra.