Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra organitza un InstaWalk per promocionar el sud de la comarca

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra ha organitzat aquest dissabte un InstaWalk, una jornada en què una vintena d’Igers i d’aficionats a la fotografia han visitat els municipis de Granyanella, Granyena de Segarra, Montornès de Segarra, Mas de Bondia i l’Ametlla de Segarra per fotografiar aquests indrets i promocionar-los a les xarxes socials. Els i les participants han vingut de diferents municipis de les comarques de Barcelona, Girona i Lleida.

La trobada d'aficionats a la fotografia a la Segarra
La trobada d'aficionats a la fotografia a la Segarra

DIJOUS 09 NOVEMBRE 2023

El president del Consell Comarcal de la Segarra, Ramon Augé, i la consellera comarcal de turisme, Montserrat Closa, han donat la benvinguda als assistents al Centre d’Acollida Turística (CAT) de Cervera i els han acompanyat durant la jornada en algunes de les activitats programades.

Una jornada per posar en valor la zona de Camalats

Sota el títol ‘Les Comalades’, l’InstaWalk té l’objectiu de promocionar la comarca de la Segarra i, especialment, l’àrea geogràfica compresa entre Cervera i l’Ametlla de Segarra coneguda amb el nom històric de Camalats, ja que és un terreny força singular format per un conjunt de serres i valls paral·leles de llevant a ponent, cada vall és una coma i una successió de valls és una comalada.

La trobada ha estat organitzada per l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra i ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i de l’Associació d’Amics de la Foto de Lleida. Els hashtags utilitzats han estat #laSegarra #aralleida #lescomalades #turismesegarra #segarrejant.