L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra i Turisme Cervera organitzen una jornada de familiarització per al sector turístic, públic i privat, de la Segarra.
Amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni de la comarca a través de la mirada dels turistes, l’Àrea de Turisme del CCS i Turisme Cervera ha convocat a professionals del sector turístic a una jornada de familiarització perquè puguin oferir informació de primera mà als clients i visitants.
DIMARTS 12 NOVEMBRE 2024
L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra amb la col·laboració de Turisme Cervera va organitzar, dimecres 30 d’octubre, una jornada de familiarització, famtrip, adreçada al sector turístic de la Segarra amb l’objectiu de donar a conèixer els recursos turístics de la ciutat de Cervera a través de la mirada dels professionals del sector, per tal que puguin donar informació turística, convertir-se en ambaixadors de territori i millorar l’autoestima envers la ciutat.
La jornada va començar a les 9.30 h del matí al Centre d’Acollida Turística (CAT) de Cervera on el president del Consell Comarcal de la Segarra, Ramon Augé, la regidora de turisme de Cervera, Judit Guim, i el conseller comarcal de turisme, Francesc Sabanés, van donar la benvinguda als assistents i els van agrair la participació. El president del Consell Comarcal va encoratjar al sector privat a convertir-se en altaveu dels actius turístics de la zona alhora que els va demanar que fessin pinya per, entre tots, aconseguir uns productes turístics de qualitat. També va posar a disposició del sector els serveis de l’Àrea de Turisme del Consell.
Des del CAT, el grup es va traslladar a l’espai SensaSió Jardí pels sentits, a Castellnou d’Oluges -municipi de Cervera-, on es va dur a terme una sessió de coaching com a eina de creixement personal i tècnic professional. Al mateix temps, es va donar a conèixer aquest espai per connectar amb la natura i obert al públic en general. En acabar, el grup es va traslladar a Cervera on, de la mà de l’intèrpret del patrimoni Armand Forcat, va fer una visita guiada a la Universitat, nucli antic de la ciutat i església de Santa Maria.
El restaurant L’Antic Forn, guardonat en el certamen Washoku World Challenge com el tercer millor restaurant del món, no japonès, de tot el món, en la preparació de plats de cuina japonesa. La jornada va finalitzar amb una visita al Museu Comarcal de Cervera, on la directora va guiar al grup per la casa Duran i Sanpere.
Àrea de Turisme
Consell Comarcal de la Segarra