Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada informativa sobre l’Oficina de Suport a Projectes Europeus a la Segarra.

El President del Consell Comarcal, Ramon Augé, ha donat la benvinguda. La trobada dirigida al personal tècnic de la comarca ha comptat amb la participació dels diferents responsables dels departaments del Consell Comarcal, residus, promoció econòmica, joventut, turisme, entre altres.

Imatge del moment de la presentació
Imatge del moment de la presentació

DIMARTS 21 MAIG 2024

Des del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida s’ha realitzat la jornada informativa sobre  l’Oficina de Suport a Projectes Europeus. La jornada s’ha centrat a donar a conèixer els serveis que presta aquesta Oficina i de quina manera es pot treballar plegats, entre la Diputació de Lleida i el Consell Comarcal, per entomar les possibles oportunitats i subvencions que es donen des d’Europa.

La trobada dirigida al personal tècnic de la comarca ha comptat amb la participació dels diferents responsables dels departaments del Consell Comarcal, residus, promoció econòmica, joventut, turisme, entre altres.

Durant la jornada s’ha explicat el catàleg de serveis de l’OSPE, s’han presentat les convocatòries d’ajuts disponibles actualment i, en la darrera part de la jornada, s’han resolt els dubtes sorgits en el marc dels fons europeus i, en concret, dels fons Next Generation.  

A la jornada també ha participat el gerent del Consell Comarcal, Martí Beleta, i les vicepresidentes Imma Secanell i Anna Rius.

21 de maig, 2024.