Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada de formació a la Segarra sobre la gestió administrativa

Des de la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal, esPublico i el Consorci AOC s’ha realitzat la Jornada de formació i actualització sobre el projecte d’implantació del Gestor d’Expedients de Gestiona de la Diputació de Lleida per tots aquells qui ja son usuaris d'aquesta solució.

Imatge del moment de la formació
Imatge del moment de la formació

DIJOUS 01 FEBRER 2024

Nota de premsa.- 

Jornada de formació a la Segarra sobre la gestió administrativa

Des de la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal, esPublico i el Consorci AOC s’ha realitzat la Jornada de formació i actualització sobre el projecte d’implantació del Gestor d’Expedients de Gestiona de la Diputació de Lleida per tots aquells qui ja son usuaris d'aquesta solució.  

La Jornada ha tingut lloc aquest dijous, 1 de febrer, al llarg del matí a la Sala Buireu, de Cervera.

En aquesta jornada s’han resolc els principals dubtes relatius a qüestions econòmiques i contractuals, s’ha explicat el model d'integració i d'ús d’eines i serveis AOC que cal sol·licitar, i també s’han actualitzat els coneixements sobre les funcionalitats del gestor d'expedients.  

La formació estava dirigida a tot el personal que treballa en Ajuntaments de la comarca que ja són usuaris de la solució de Gestor d'Expedients Gestiona-es Publico. 

El President del Consell Comarcal, Ramon Augé, ha donat la benvinguda als participants.

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat