Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Guissona comença el curs de l’Aula d’Extensió Universitària amb gairebé 150 inscrits.

Respecte a l’any anterior l’Aula augmenta el nombre d’alumnes, amb 40 inscripcions més. L’acte inaugural va comptar amb la presència de l’alcalde de Guissona, Jaume Ars, i la consellera comarcal de serveis socials al Consell, Gemma Martínez

Fotografia de la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona.
Fotografia de la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona.

DILLUNS 14 OCTUBRE 2019

Guissona comença el curs de l’Aula d’Extensió Universitària amb gairebé 150 inscrits.

Respecte a l’any anterior l’Aula augmenta el nombre d’alumnes, amb 40 inscripcions més.

Aquest dijous, el vicerector d’Activitats Culturals i Projecció Universitària de la Universitat de Lleida, Joan Josep Busqueta, va inaugurar el curs a Guissona de l’Aula d’Extensió Universitària.

L’acte inaugural va comptar amb la presència de l’alcalde de Guissona, Jaume Ars, i la consellera comarcal de serveis socials al Consell, Gemma Martínez. La conferència inaugural va anar a càrrec de la Sra. Carme Garcia, psicopedagoga i Coach que va oferir una ponència sota el títol; “Ment sana. Com podem cuidar el nostre benestar”.

La proposta formativa del curs 2019-2020 comptarà amb 8 ponències de matèries variades que van des de la literatura, la medicina, la gastronomia, entre altres. En aquest curs l’Aula compta amb una matrícula que supera els cent inscrits, de Guissona. La inscripció 20 euros.

Les classes tenen lloc els dijous a les vuit de la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona.

Les Aules s’organitzen des d’un grup motor de treball propi a la comarca i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal, els ajuntaments implicats, la Universitat de Lleida i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Dijous, 10 d'octubre de 2019. 

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230

Galeria d'imatges