Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gairebé 23 mil persones utilitzen els serveis de transport de viatgers a demanda a la Segarra durant l’any 2022.

El servei gestionat per l’empresa de transports Cots Alsina ofereix un total de 19 rutes per tota la comarca.

Imatge cedida per l'empresa Cots Alsina
Imatge cedida per l'empresa Cots Alsina

DILLUNS 16 GENER 2023

Segarra.- Concretament 22.996 persones de la comarca han estat usuàries del servei de transports de viatgers a demanda que ofereix l’empresa Cots Alsina.

Aquest servei està molt ben valorat per les persones que l’utilitzen. Funciona prèvia demanda per WhatsApp al 677 49 49 05, o també es pot trucar al mateix telèfon o a l’empresa, sempre com a molt tard a les 12h del dia feiner anterior al servei.  

Hi ha un total de 19 rutes a la Segarra. Els calendaris, horaris i itineraris es poden consultar a través de la pàgina web de l’empresa.  

La ruta més usada és la que passa pels nuclis de Bellmunt, Montmaneu, La Tallada, La Rabassa, Sant Guim de Freixenet, Castell de Santa Maria, Estaràs, Gàver i Cervera, amb un total de 4.007 persones usuàries.

Cal recordar que és possible utilitzar el sistema tarifari integrat que abasta geogràficament les comarques de la Noguera, les Garrigues, el Segrià, el Pla d’Urgell, l’Urgell i la Segarra, oferint preus més beneficiosos. Els establiments que venen les targetes de viatge a la Segarra son: a Cervera, els estancs Minguell, Gasol i Castelló, així com la llibreria Cucafera; a Guissona, la llibreria  Issauna i l’estanc Cleries; a Sant Guim de Freixenet, la ferreteria Forn i l’estanc Riera Codina; a Sant Ramon, a l'autoservei Vejer i a Torà, a la botiga estanc Mª Rosa Mases. Més informació a la web http://www.atmlleida.cat/

Gener, 2023. 

                                                                                                                     

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat