Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzen els mòduls per a sis persones nouvingudes a Sant Guim de Freixenet

DIVENDRES 15 DESEMBRE 2023

Finalitzen els Mòdul B (Coneixements laborals) i Mòdul C (Coneixement de la societat catalana) que s’han realitzat els dies 27, 28 de novembre i 1, 4, 5, 7 i 13 de desembre al Centre Cívic “Mestre Viaña” del municipi de Sant Guim de Freixenet.

Un total de 6 persones nouvingudes de Colòmbia, Veneçuela i Jordània han pogut aprofitar aquests cursos emmarcats dins el Servei de Primera Acollida del Servei d’Atenció a Persones Nouvingudes del Consell Comarcal de la Segarra.

Durant les sessions hem pogut comptar amb la participació de diferents àrees i serveis del Consell Comarcal de la Segarra com l’Oficina Jove, Promoció Econòmica, Serveis Socials i Gestió de Residus i d’entitats del tercer sector com Càritas i Creu Roja i la col·laboració de l’ajuntament del municipi amb la visita al mateix consistori per part de l’alcaldia i la visita guiada al Sindicat Agrícola.

A les persones assistents se’ls donarà un certificat, que serà vàlid pels processos d’estrangeria i per sol·licitar el Certificat de Primera Acollida de la Generalitat de Catalunya.