Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzats amb èxit els tallers del projecte 'Espais per la Dona' a Sant Guim de Freixenet

DIJOUS 07 DESEMBRE 2023

Es donen per finalitzats els tallers emmarcats dins el projecte "Espais per la Dona " dels serveis d'immigració i servei d'informació i atenció a les dones del Consell Comarcal de la Segarra al municipi de Sant Guim de Freixenet.

Els tallers, s'han realitzat al centre cívic del municipi i tenen per objectiu crear espais d'interrelació entre dones autòctones i nouvingudes amb la finalitat d'aprendre, relacionar-se i créixer juntes. A l'edició d'enguany s'hi ha inscrit 18 dones d'edats i procedències diverses.

Els tallers que s'han realitzat en aquesta edició, han estat la confecció de materials d'higiene femenina anomenat "Cosim en tribu" impartit per l' Anna Puigdemasa de Rusɔcus, i un taller del sòl pelvià impartit per la Isaura Moyà, fisioterapeuta especialitzada en sòl pelvià.

A la cloenda s'ha realitzat un petit refrigeri i s'ha pogut comptar amb la presència de la Consellera de l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Segarra, l'Elena Guirado; l'alcalde del municipi de Sant Guim de Freixenet, el Francesc Lluch i la regidora de serveis socials del mateix ens, l'Anna Rovira.

La realització d'aquest projecte és possible gràcies al finançament per part del Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya i a la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Guim de Freixenet.