Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzada la 14ena edició del Concurs Contrastos

En aquesta edició han participat un total de 6 grups, 3 grups de 3 i 3 parelles. Dels quals 4 grups eren del FEDAC de Guissona, 1 grup de l’INS Antoni Torroja i un 1 grup de INS Guissona.

DIJOUS 28 NOVEMBRE 2019

Ahir, a les 18h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona es va fer l’entrega de premis de la 14ena edició del Concurs Contrastos. En aquesta edició han participat un total de 6 grups, 3 grups de 3 i 3 parelles. Dels quals 4 grups eren del FEDAC de Guissona, 1 grup de l’INS Antoni Torroja i un 1 grup de INS Guissona.


Els guanyadors d’aquest any han estat en 3 lloc Alejandro Torres i Roger Ros de l’INS Antoni Tarroja, el 2n premi va ser per a en Robert Andrei, Laia González i Martina, alumnes del FEDAC de Guissona i el 1r premi va ser pel Joel Bonet, Xavier Casas i Moataz Magdy també alumnes del FEDAC de Guissona. La resta de participants del concurs també van ser guardonats amb un obsequi com a agraïment per haver participat.

El jurat es va compondre per la Dinamitzadora del Casal Jove de Guissona, Lidia Mulero; la Tècnica del SIAD del Consell Comarcal de la Segarra, Júlia Carbonell i la Ikram El Houssaini de Sant Guim de Freixenet.

L’acte va comptar amb la presència de diferents conselleres comarcals qui van fer l'obertura i la cloenda del concurs i l’entrega de diplomes. La Consellera de Joventut i Esports, Canòlich Fàbregas; La consellera de Turisme, Comerç, Consum i Participació Ciutadana, Montserrat Farrera; la Consellera de Serveis Socials, Salut i Igualtat, Gemma Martínez i el Regidor de Joventut del Ajuntament de Guissona Ramon Codina.

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230