Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Famílies de la Segarra participen a la sessió sobre "Les noves tecnologies i com fer-ne ús adequat en l'adolescència" del cicle "Escolta't en ruta" de l'Oficina Jove.

El cicle "Escolta en ruta" és un conjunt de xerrades sobre xarxes socials i adolescència organitzades per l'Oficina Jove del Consell Comarcal. Les properes seran el 27 d'abril i el 10 de juny.

Moment de la xerrada on-line.
Moment de la xerrada on-line.

DILLUNS 29 MARÇ 2021

La xerrada "Les noves tecnologies i com fer-ne un ús adequat en l'adolescència" va anar a càrrec d'Integra, centre de psicologia clínica i neuropsicologia.

Es va reflexionar sobre la diferència de l'ús i abús de les noves tecnologies i les conseqüències que aquestes poden causar al comportament en l'adolescència.

El cicle "Escolta en ruta" és un conjunt de xerrades on-line sobre xarxes socials i adolescència organitzades per l'Oficina Jove del Consell Comarcal. Les properes seran el 27 d'abril i el 10 de juny. Més informació per a inscripcions fent clic aquí  👉 Cicle de xerrades "Escolta en ruta" virtuals de l'Oficina Jove — Consell Comarcal de la Segarra (ccsegarra.cat)