Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit en la presentació del Pla d’Acció Comunitària Inclusiva de la Segarra

L’acte ha omplert la Sala Francesc Buireu de Cervera de gom a gom per presentar públicament el projecte que busca millorar la qualitat de vida de les persones de la comarca.

DIMECRES 18 DESEMBRE 2019

A nivell estratègic i dins del marc normatiu, el Pla dóna resposta al II Pla Estratègic de serveis socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.


El PLACI és l’eina de planificació estratègica, metodològica i operativa de les polítiques socials municipals i comarcals. En aquest sentit, el Pla d’Acció Comunitària Inclusiva 2019-2023 és el resultat d’un procés participatiu de 7 mesos de treball, en què hi ha participat un total de 55 persones de 27 institucions i entitats de la comarca en representació de diferents àmbits i col·lectius de població.


La jornada de presentació ha estat oberta pel President del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch, el Paer en Cap de Cervera, Ramon Augé i el Director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida, Vidal Vidal.


A continuació, s’ha presentat el pla a través d’un vídeo que recull el testimoni de totes les persones, entitats i agents que han participat en el desenvolupament del PLACI. L’acte també ha comptat amb l’especial presència del Consultor Social, Fernando Fantova qui ha reflexionat sobre les causes dels problemes que s’han detectat amb el desenvolupament del pla d’acció comunitària.

La cloenda de l’acte ha anat a càrrec de la Consellera Comarcal de Serveis Socials de la Segarra, Gemma Martínez i el Director General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat, Bernat Valls.

Autoritats presents en l'acte de presentació del PLACI.

Presentació del vídeo on ha participat tots els agents de la comarca. 

Ponència a càrrec de Fernando Fantova, Consultor Social.

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230