Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit del Banc de Productes de Suport que gestiona el Consell Comarcal de la Segarra

El programa es va aprovar a l’últim Ple del Consell Comarcal dins el marc del Pla d’Acció Comunitària Inclusiva el passat novembre i ja en gaudeixen 21 persones de la comarca.

DIMARTS 21 GENER 2020

El servei del Banc de Productes de Suport està pensat per a aquelles persones que puguin necessitar temporalment un producte de suport i que vulguin que se’ls presti fins que es recuperin, fins que rebin els ajuts oficials o fins disposar dels recursos necessaris per adquirir-ne un de propi.


L’objectiu és prevenir accidents domèstics i a fora el carrer i millorar l’autonomia de les persones que en un moment donat de la seva vida no es poden valdre al cent per cent per elles mateixes.

Aquest banc conté productes per a persones amb poca autonomia personal i que permeten millorar la seva qualitat de vida, de moment es disposa d’un total de 74 productes. Com per exemple, llits articulats, baranes, matalassos i coixins antiescares, cadires de rodes, crosses, caminadors, entre altres...

El préstec de productes de suport sempre va acompanyat de valoració personalitzada, assessorament, orientació, seguiment i suport a les famílies.

El Servei del Banc de Productes de Suport s’integra dins el Marc del Contracte Programa amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, concretament en la Fitxa 35 sobre actuacions en matèria d’accessibilitat.

Les persones interessades en aquest servei caldrà que s’adrecin als Serveis Socials Bàsics del Consell Comarcal de la Segarra.

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230