Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació a la Trobada per a la Gent Gran de la Segarra

Aquest cap de setmana més de 140 persones de la comarca de la Segarra s'han trobat a Hostafrancs i s'han donat cita a la Trobada per a la Gent Gran, organitzada pel Consell Comarcal de la Segarra juntament amb el Consell Consultiu de la Gent Gran de la Segarra. Les persones assistents, provinents de diversos municipis de la comarca han gaudit d'una jornada amb activitats pensades per passar-ho bé i alhora reivindicar el paper de les persones grans a la societat.

DIMECRES 18 OCTUBRE 2023

La trobada ha començat amb un espectacle del grup de teatre Fadunito, titulat '+75', el qual ha fet una paròdia al col·lectiu que ha omplert de rialles i balls la plaça d'Hostafrancs. A continuació, la xerrada a càrrec de Lourdes Charles de l'associació Somseniors que ha parlat del concepte "edatisme", de les diferents discriminacions en que ens trobem les persones a causa de l'edat.

Un moment especial de la trobada ha estat la pausa per a un petit refrigeri amb productes de proximitat, i la participació en una dinàmica on les persones podien anotar necessitats o propostes de millora en aquells temes que els afecta directament, el qual ha permès a les persones assistents reflexionar sobre els temes abordats. Finalment, l'espectacle teatral 'Ai cony!' d'Eva Barceló ha tancat l'esdeveniment amb una nota d'humor i una crida a la reflexió sobre les desigualtats i emocions de les dones contemporànies. La jornada també ha comptat amb parlaments del president del Consell Comarcal de la Segarra, Ramon Augé, de l’alcalde dels Plans de Sió, Xavier Pintó, i de la representant del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Segarra, Concepció Vila.

El Consell Comarcal de la Segarra ha facilitat el transport públic gratuït per fomentar la participació de veïns i veïnes de tota la comarca.