Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta el Pla de Reactivació Socioeconòmica Covid-19 per la comarca als alcaldes i alcaldesses de la Segarra.

El Pla es va presentar en la sessió ordinària del Consell d'Alcaldies de la comarca realitzat el passat 7 de juliol. A la presentació va assistir el delegat del Govern, Bernat Solé.

Moment de la presentació al Consell d'Alcaldies
Moment de la presentació al Consell d'Alcaldies

DIVENDRES 16 JULIOL 2021

Es va presentar el Pla de Reactivació Socioeconòmica Covid-19 per la comarca, elaborat des de l’àrea de promoció econòmica. La presentació ha servit per donar a conèixer, als alcaldes i alcaldesses, totes les accions per fer front a la COVID-19 que han sorgit després de realitzar totes les taules sectorials amb els diferents sectors de la comarca.

El projecte 'Pla de Reactivació Socioeconòmica post-Covid a la Segarra' es dissenya com un pla de xoc que es centra a pal·liar els efectes de la crisi sanitària. 

Aquest Pla de Reactivació s'ha focalitzat en dues línies estratègiques: per una banda, la promoció i dinamització de l'entorn empresarial i, per l'altra, la millora de la situació d'ocupabilitat i formació de la ciutadania.

En definitiva, el Pla identifica les accions necessàries per superar les dificultats actuals i impulsar el desenvolupament de la Segarra.

Descarrega't aquí la presentació del Pla amb totes les accions. 

La presentació va anar a càrrec de l'empresa contractada pel Consell Comarcal alhora de fer aquest Pla i el conseller comarcal de promoció econòmica, Josep Esquerra.

Juliol, 2021