Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els robatoris a domicilis de la Segarra baixen un 22%.

Els Mossos d’Esquadra presenten l’informe amb les incidències que hi ha hagut en l’àmbit comarcal.

Imatge del Consell d'Alcaldies - 1 de març, 2023.
Imatge del Consell d'Alcaldies - 1 de març, 2023.

DIMECRES 22 MARÇ 2023

Anualment el cos de Mossos presenten al Consell Comarcal un informe de les diferents incidències. D’aquest informe es coneixen diferents dades, com per exemple, que els robatoris a domicilis han disminuït un 22%, passant de 64 a 50 robatoris.

Aquest cop les dades obtingudes són pel 2020, comparativament parlant amb el 2019, ja que els anys de pandèmia no son anys comparables.

El nombre total de persones detingudes ha passat de 48 a 97, amb la qual cosa s’incrementa l’eficiència del cos de Mossos. El número de resolució de delictes és del 44,35%.

Des del cos de Mossos d’Esquadra consideren important que la ciutadania denunciï qualsevol fet delictiu contra persones, patrimoni, ordre públic, seguretat viària i salut pública.

El President del Consell Comarcal, Sr. Francesc Lluch, va informar en el darrer Consell d’Alcaldies i en el Ple del passat 8 de març al Consell Comarcal, d’aquestes dades i agraeix l’esforç que tots els cossos de seguretat estan fent per millorar les condicions de vida i seguretat de la gent de la Segarra. Destaca també l’augment d’estafes per internet, i recomana anar molt en compte.

Aquests informes els elaboren cada any els Mossos. Posteriorment, els comparteixin amb les alcaldies de la comarca amb les incidències comarcals i també desglossen les dades ajuntament per ajuntament, donant la informació personalment a cada alcalde o alcaldessa.

                                                                                                                                 

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat

676491230