Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els representants de la Gent Gran de la Segarra participen al 8è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya.

Joan Mora de Cervera i Consol Closa d'Ivorra són els representants de la Segarra al Congrés. D'aquesta manera, la comarca de la Segarra es present al debat per parlar sobre els drets i deures de les persones grans i les polítiques d'adaptació de la societat a l'envelliment.

Representants de la Gent Gran a la Segarra
Representants de la Gent Gran a la Segarra

DIMARTS 29 OCTUBRE 2019

Divendres, 25 d'octubre de 2019. 

Els representants de la Gent Gran de la Segarra participen al 8è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya.

Joan Mora del municipi de Cervera i Consol Closa del municipi d'Ivorra van ser la veu que decideix al Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya - CNGG
Acompanyats també de la consellera comarcal de la gent gran al Consell Comarcal de la Segarra, Montserrat Farrera, i la tècnica de la gent gran, Susanna Martin.

D'aquesta manera, la comarca de la Segarra es present al debat per parlar sobre els drets i deures de les persones grans i les polítiques d'adaptació de la societat a l'envelliment. 

Prop de 360 persones van participar en el 8è Congrés Nacional de la Gent Gran, a Sant Fruitós de Bages. La jornada, que enguany va portar per títol “Tenim veu, decidim”, va estar inaugurada pel conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani.

Durant tot el dia, els assistents van debatre i reflexionar a l’entorn de les dues ponències que giren a l’entorn dels drets i deures de les persones grans i les polítiques d’adaptació de la societat a l’envelliment.

Prèviament a la celebració del congrés, els dos documents de les ponències s’han debatut arreu del territori al llarg de 48 trobades en les quals han participat més de 350 entitats de gent gran i 1.117 persones. 

Galeria d'imatges