Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els escolars de la Segarra gaudeixen del catàleg d’activitats que ofereix el Consell Comarcal

En els últims mesos, diverses escoles de la comarca han realitzat diverses sortides al territori, com per exemple al dipòsit de residus controlat, a la potabilitzadora d’aigües de Ratera o la depuradora.

DIJOUS 12 MARÇ 2020

L’onze de febrer els alumnes de cinquè de l’Escola Jaume Balmes de Cervera van poder gaudir del taller “El foc i tu” on es pren consciència dels efectes i el comportament del foc, aprenent alhora les feines de prevenció d’incendis en casos teòrics i pràctics. El deu de març diverses escoles van fer diferents activitats. Els alumnes de 5è de l’Escola Les Sabines de Cervera van poder gaudir del taller “Cicle de l’aigua” on van visitar la potabilitzadora d’aigües de Ratera i la depuradora.

D’altra banda, els alumnes de cinquè i sisè de l’Escola St. Gil de Torà van visitar el Castell de Concabella i també la potabilitzadora d’aigües. I finalment els alumnes de segon de l’Escola Mn. Josep Arques de Cervera van poder veure el dipòsit de residus controlat i la planta de selecció de paper i cartró.

Aquestes activitats s’emmarquen en el Catàleg d’Activitats educatives que el Consell Comarcal presta als centres educatius. El Catàleg ofereix tot un seguit d’activitats i tallers de diferents temàtiques, com per exemple, el taller sobre el reciclatge, sobre el foc, l’emprenedoria i, altres activitats, com visites a l’abocador i/o la planta potabilitzadora de Ratera.