Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els cossos de seguretat del Departament d’Interior presenten els seus serveis a les alcaldies de la Segarra.

La Sala de Plens del Consell Comarcal va acollir la sessió ordinària del Consell d’Alcaldies. Prèviament a la sessió d’alcaldies, es va projectar una presentació de tots els cossos operatius del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

Imatge del moment de la presentació dels cossos de seguretat
Imatge del moment de la presentació dels cossos de seguretat

DIJOUS 23 MAIG 2024

Els cossos de seguretat del Departament d’Interior presenten els seus serveis a les alcaldies de la Segarra.

La Sala de Plens del Consell Comarcal va acollir la sessió ordinària del Consell d’Alcaldies dels 18 municipis de la comarca.

Prèviament a la sessió d’alcaldies, es va projectar una presentació de tots els cossos operatius del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu d’aquesta presentació va ser per donar a conèixer els diferents serveis que aquests departaments ofereixen als municipis de la Segarra.

Entre els cossos de seguretat presents hi eren el servei català de trànsit, protecció civil, emergències, Bombers, agents rurals i els Mossos d’Esquadra.

Els ponents que van participar a la presentació van ser;  Xavier Garròs, director dels Serveis Territorials d’interior a Lleida,  Maria Trilla, cap del Servei Català de Trànsit a Lleida,  Sergi Turmo Peruga, responsable de protecció civil a Lleida, Jordi Solà Gimeno, cap de la Regió d’Emergències de Lleida, Francesc Moncasi, cap de la Unitat Territorial de Segarra de la Regió d’Emergències de Lleida, Jaume Balañá, cap del Parc de Bombers de la Segarra, Llorens Ricou, cap Regional dels Agents Rurals, Josep Maria Freixes, cap de l’Àrea Bàsica de la Segarra, Salvador Plens, cap de l’ABP Segarra-Garrigues-Urgell de la Policia de la Generalitat (Mossos d’Esquadra) i Ferran Llanses, sots cap de l’ABP Segarra-Garrigues-Urgell de la Policia de la Generalitat (Mossos d’Esquadra).

Posterior a aquesta presentació es va celebrar el Consell d’Alcaldies on es va explicar el Servei d'atenció a domicili (SAD) a càrrec de la cap de l’àrea dels serveis socials al Consell Comarcal, Laia Puig.

Tot seguit, es va explicar la licitació que el Consell Comarcal farà per oferir als ajuntaments el servei de protecció de dades i altres serveis connexos en la matèria.

En quinze dies hi ha previst realitzar el Ple del Consell Comarcal.

                                                

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat