Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els ajuntaments querellats amb el Consell Comarcal sobre el preu de l’aigua ajornen novament la reunió convocada per l’ens.

El dimecres 18 de novembre estava prevista una nova reunió per dialogar i arribar a un consens sobre el sistema tarifari del preu de l’aigua, motiu pel qual els ajuntaments de Sant Ramon, Talavera, Tarroja, Granyena i Granyanella van portar a l’ens comarcal als tribunals. Per part dels ajuntaments de Sant Ramon i Talavera es va suspendre la reunió al•legant motius d’agenda.

Fotografia del President del Consell Comarcal, Paco Lluch.
Fotografia del President del Consell Comarcal, Paco Lluch.

DIVENDRES 20 NOVEMBRE 2020

NOTA DE PREMSA

                                                             

Els ajuntaments querellats amb el Consell Comarcal sobre el preu de l’aigua ajornen novament la reunió convocada per l’ens

El dimecres 18 de novembre estava prevista una nova reunió per dialogar i arribar a un consens sobre el sistema tarifari del preu de l’aigua, motiu pel qual els ajuntaments de Sant Ramon, Talavera, Tarroja,  Granyena i Granyanella van portar a l’ens comarcal als tribunals.

Per part dels ajuntaments de Sant Ramon i Talavera es va suspendre la reunió al·legant motius d’agenda i el Consell Comarcal està d’acord en programar una nova reunió a mitjans de desembre, esperant es pugui dur a terme aquest cop sí.

El president del Consell Comarcal, Francesc Lluch, ha volgut pronunciar-se per insistir en el fet què  l’ens comarcal persistirà perquè aquesta reunió es pugui realitzar properament, ja que el diàleg és l’única solució. Lluch reitera que la via per resoldre el conflicte ha de ser política i no judicial.

Des del Consell Comarcal i amb la sentència favorable per la institució vol deixar la porta oberta als ajuntaments que han presentat el recurs per poder reprendre el diàleg i arribar a un consens sense la justícia enmig i, per aturar el fet de perdre temps i diners innecessaris.

                                                                           

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230

@ccsegarra.cat