Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els agents turístics de la Segarra es reuneixen per potenciar i visibilitzar el territori

El dimarts dia 28 de gener va tenir lloc una trobada d’agents turístics de la Segarra que es va desenvolupar al Consell Comarcal de la Segarra, en la qual hi van prendre part empresaris i sector públic turístic de la comarca.

DIMARTS 04 FEBRER 2020

L’objectiu de la jornada és el de visibilitzar els diferents agents turístics presents en el territori, així com crear un espai de trobada que permeti el sorgiment de dinàmiques de col·laboració per tal d’enfortir el territori com a destinació turística aprofitant-ne les característiques naturals, patrimonials, culturals i socials.

La jornada va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch, i la Consellera Comarcal de Turisme, Montserrat Farrera, i amb la intervenció de Jaume León, consultor turístic i gerent de l’empresa Tu i Lleida. Jaume León va oferir una xerrada sobre la importància i els avantatges de constituir una associació turística.

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal amb aquestes jornades vol crear un punt de trobada de tots els agents vinculats amb el turisme i una eina eficaç que permeti impulsar el turisme com un sector cabdal per al creixement econòmic del territori.  

Fotografia  (Sala de Plens del Consell Comarcal de la Segarra.)

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230