Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ELLES #cosasdechicas. Una píndola teatral a Sanaüja

Una setantena d’espectadores i espectadors van assistir, el divendres 26 d’agost, a Sanaüja, a la representació d’ELLES #cosasdechicas una píndola teatral feminista organitzada per les àrees de Joventut, de Cultura i del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Segarra, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sanaüja

Moment de la representació
Moment de la representació

DIJOUS 01 SETEMBRE 2022

L’obra, que es va representar al local social, és una comèdia impactant, rebel, radical, irreverent i feminista. L’espectacle fa una crítica social sense cap mena de pèls a la llengua ni tabús. ELLES parla de les diferents temàtiques de gènere i sexistes de les quals no s’acostuma a parlar (sexe i sexualitat, la regle, el cos de la dona...)

Les tres integrants de la companyia la Melancòmica, dirigides per Mireia Casado, van aconseguir connectar amb el públic i captar l’atenció durant els trenta minuts que va durar l’obra. L’humor satíric i la química que desprenen no va passar desapercebuda entre els espectadors. Com que l’humor no entén de gèneres va agradar tant a elles com a ells i, després de l’obra i va haver-hi un col·loqui entre el públic i les actrius.

La companyia Melancòmica neix a Barcelona el 2016 de la mà de Mireia Casado. La producció Elles ha rebut el Premi Especial del Jurat de la Mostra de Teatre de Barcelona i el Premi del Públic del Festival Mostra’t Parc Sandaru BCN.