Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El xef Arnau París apropa el projecte Per sucar-hi pa del Consell Comarcal a la gent gran de la Segarra

El xef Arnau París, guanyador de MasterChef 9 i actual col·laborador de BonÀrea en iniciatives gastronòmiques de proximitat, ha ofert dues xerrades a la comarca de la Segarra dins el marc del projecte Per sucar-hi pa. Les sessions, que han tingut lloc a les aules d’extensió universitària de la gent gran de Cervera i Guissona, han estat promogudes pel Consell Comarcal de la Segarra amb la col·laboració de BonÀrea.

DILLUNS 27 OCTUBRE 2025

El xef Arnau París, guanyador de MasterChef 9 i actual col·laborador de BonÀrea en iniciatives gastronòmiques de proximitat, ha ofert dues xerrades a la comarca de la Segarra dins el marc del projecte Per sucar-hi pa. Les sessions, que han tingut lloc a les aules d’extensió universitària de la gent gran de Cervera i Guissona, han estat promogudes pel Consell Comarcal de la Segarra amb la col·laboració de BonÀrea.

L’objectiu d’aquesta activitat ha estat apropar el projecte Per sucar-hi pa a la gent gran de la comarca i reflexionar sobre hàbits d’alimentació saludables i sostenibles. En aquesta ocasió, el xef Arnau París ha centrat la seva intervenció en l’aprofitament dels aliments, un tema que va despertar molt interès entre els assistents i va generar un debat enriquidor sobre la cuina quotidiana i la reducció del malbaratament alimentari.

Acabada la xerrada, i per gentilesa de BonÀrea, els participants tant de Cervera com de Guissona van ser obsequiats amb un petit aperitiu elaborat amb productes locals.

El Consell Comarcal de la Segarra continua així la seva tasca de promoure la gastronomia de proximitat i el valor del producte local, alhora que fomenta espais de trobada i aprenentatge per a la gent gran de la comarca. Una iniciativa duta a terme des de les àrees de Turisme, Promoció Econòmica i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.