Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Carles Gibert es reuneix amb el consell d’alcaldies de la Segarra

En una xarrada informativa del Pla de cooperació a les certificacions energètiques i la convocatòria DUS5000 destinada als ajuntaments de menys de 5000 habitants

Moment de la reunió a Cervera.
Moment de la reunió a Cervera.

DIMECRES 22 SETEMBRE 2021

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Carles Gibert va  assistir a la reunió organitzada al Consell Comarcal de la Segarra, una xarrada informativa sobre el Pla de cooperació a les certificacions energètiques i la convocatòria DUS5000 destinada als ajuntaments de menys de 5000 habitants.

La reunió va comptar amb la participació de 18 alcaldes i consellers comarcals, amb l’objectiu de conèixer amb més profunditat el Pla d’Assistència i Cooperació per a fer front a les despeses per a la certificació i qualificació energètica  d’edificis pertanyents o utilitzats pels ajuntaments de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran, que en promoguin la seva rehabilitació energètica. Aquest Pla, compta  amb una línia de subvencions, de fins a 508.200 €, creada pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, per ajudar els ajuntaments de la demarcació a obtenir els certificats d’eficiència energètica dels edificis públics dels municipis. 

Així mateix, es van poder aclarir les premisses necessàries per poder accedir a la convocatòria DUS500 destinada als ajuntaments de menys de 5000 habitants.

La trobada també ha comptat amb la participació del director del Patronat de Promoció Econòmica, Ramon Boixadera i l’assessora d’innovació i desenvolupament local del Patronat, Teresa Botargues.

Font de la informació: Diputació de Lleida. 

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Carles Gibert es reuneix amb el consell d’alcaldes de la Segarra - Patronat de Promoció Econòmica (promocioeconomica.cat)