Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Subdelegat del Govern a Lleida, José Crespin, visita el Consell Comarcal de la Segarra

Visita institucional del Subdelegat del Govern, José Crespin, al Consell Comarcal i les seves instal·lacions.

DIMARTS 03 DESEMBRE 2019

A mig matí el Sudelegat Crespin era rebut per part del President del Consell Comarcal, Francesc Lluch, i membres de l’equip de govern al Consell. En un primer moment, s’ha fet una visita a les diferents àrees del Consell Comarcal per conèixer de primera mà la tasca que es realitza des dels departaments.


Després de fer una visita per les instal·lacions del Consell Comarcal, el subdelegat del govern s’ha reunit amb el President del Consell Comarcal per tractar diversos punts.


S’han valorat els danys causats pels aiguats del 22 i 23 d’octubre a, l’objectiu és aconseguir ajudes per poder recuperar aquests pobles. Els aiguats van tenir lloc a diversos pobles de la Segarra: Plans de Sió, Montornés, Montoliu i Massoteres. En aquest sentit, José Crespin ha visitat l’Àrea Tècnica del Consell on ha pogut conèixer de primera mà la situació actual d’aquests territoris i els tècnics i tècniques de l’àrea li han explicat quines haurien de ser les mesures d’actuació.


D’altra banda també s’ha visitat la primera planta del Consell que encara està sense obrar ja que el Consell busca finançament per poder acabar l’obra i poder encabir-hi més despatxos.

Finalment, un dels últims punts a tractar ha estat la moció presentada pels alcaldes i alcaldesses de la Segarra, al passat ple, per tal de millorar la seguretat viària a l’autovia A-2 arran de l’augment de la sinistralitat en trams de la comarca.


José Crespin al final de la visita ha signat el llibre d’honor del Consell Comarcal de la Segarra.

     

     

Fotografies de la visita a les instal·lacions del Consell Comarcal de la Segarra.

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230