Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei d'Atenció al col·lectiu LGBTIQ+ de la Segarra presenta el seu Pla d’Acció a la I Conferència Nacional de la Xarxa de Serveis d'Atenció Integral LGBTI a Catalunya

El Servei d'Atenció Integral (SAI) al col·lectiu LGBTIQ+ del Consell Comarcal de la Segarra ha participat activament aquest dimecres a la I Conferència Nacional de la Xarxa de Serveis d'Atenció Integral LGBTI de Catalunya, on ha presentat el ‘Pla d'Acció LGBTIQ+ 2021-2025’, una bona pràctica de l’entitat que marca una fita en l'atenció a la diversitat sexual i de gènere a nivell comarcal.

DIJOUS 26 OCTUBRE 2023

En aquest esdeveniment, que se celebra de les 9 a 18 hores, el SAI de la Segarra ha donat a conèixer tots els detalls d’aquest pla a escala comarcal que té com a objectiu principal guiar les polítiques comarcals en matèria de diversitat sexual i de gènere, així com identificar i orientar pràctiques professionals que millorin l'atenció a les persones LGBTIQ+. Aquest estudi ha estat realitzat en col·laboració amb la consultora Gender and Lab i Genera; igualtat i participació.

El servei d’Atenció LGBTIQ+ de la Segarra, el primer del territori

El Servei d'Atenció al col·lectiu LGBTIQ+ de la Segarra va ser establert el juny del 2018 i es va convertir en el primer de la demarcació de Lleida en oferir atenció directa a la ciutadania, organitzar formació, realitzar campanyes de sensibilització i desenvolupar estudis i plans de treball.

L'agenda de la conferència ha inclòs temes rellevants com l'estrès i la resiliència en les minories, l'atenció a la diversitat religiosa dins del col·lectiu LGBTI+ i diàlegs oberts sobre estratègies professionals. La jornada ha culminat amb la presentació del Model de servei de la Xarxa SAI LGBTI de Catalunya.