Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Punt Òmnia del Consell Comarcal de la Segarra reactiva les proves ACTIC.

La sigla ACTIC correspon a la denominació 'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació. És la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les TIC.

Imatge d'arxiu del Punt Òmnia del Consell Comarcal de la Segarra
Imatge d'arxiu del Punt Òmnia del Consell Comarcal de la Segarra

DIMECRES 15 JULIOL 2020

NOTA DE PREMSA.-

El Punt Òmnia del Consell Comarcal de la Segarra reactiva les proves ACTIC.

El 13 de març de 2020 es van suspendre totes les proves d’avaluació de l'ACTIC que hi havia programades. Alguns centres col·laboradors van poder reactivar-los a mitjans del mes de maig. En el cas dels Punts Òmnia, alguns van començar a obrir l'espai per fer les proves l'última quinzena de juny i alguns altres comencen a fer-ho ara, el mes de juliol, com és el cas de la Segarra.

Arran de la crisi de la Covid-19 sembla que ha crescut l'interès de la ciutadania per acreditar-se en l'ACTIC. Almenys els Punts Òmnia estan tenint força demanda. És el cas del Punt Òmnia de la Segarra, El proper examen és el dia 30 de juliol, però ja s'han exhaurit les places. El pròxim dia per fer les proves serà el dia 9 de setembre i a partir de l'octubre llavors s’establirà fer les proves, el primer dimecres de cada mes (7 d'octubre, 4 de novembre i 2 de desembre).

El Consell Comarcal de la Segarra és un centre col·laborador de l'acreditació digital ACTIC. La sigla ACTIC correspon a la denominació 'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació. És la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les TIC.

Ser un centre col·laborador implica que les persones que vulguin realitzar una prova per acreditar-se poden acudir a aquest Punt a fer l'examen. Sempre en els dies i horari establerts. Els centres col·laboradors han de proporcionar els recursos materials (instal·lacions i mitjans tecnològics) i humans per garantir que la prova d’avaluació de l’ACTIC es fa en les condicions necessàries. També ofereixen informació sobre l'ACTIC. Hi ha més de 350 centres distribuïts per tot Catalunya.

Dimecres, 15 de juliol de 2020. 

                                                                                                                                               

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat - 676491230