Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Programa Treball i Formació, executat per l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra, insereix 4 persones.

Tres persones s’han incorporat al Consell Comarcal de la Segarra i una a l’ajuntament de Guissona gràcies al programa.

Imatge de les incorporacions amb el conseller comarcal de l'àrea de Promoció Econòmica, Josep Esquerra.
Imatge de les incorporacions amb el conseller comarcal de l'àrea de Promoció Econòmica, Josep Esquerra.

DIJOUS 27 GENER 2022

  • Nota de premsa

El Programa Treball i Formació, executat per l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra, insereix 4 persones

Tres persones s’han incorporat al Consell Comarcal de la Segarra i una a l’ajuntament de Guissona gràcies al programa.

Les quatre persones s’han contractat dins del programa Treball i Formació, finançat pel SOC, dins de les línies Dona i Majors de 45 anys. Concretament, aquestes dues línies d’ajuts estan encarades als col·lectius següents:

  • Majors de 45 anys: Persones de 45 anys o més que estiguin en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).
  • Dona: Dones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).

El Programa Treball i Formació que executa el Consell Comarcal de la Segarra té per objectiu la millora de l’ocupabilitat de persones amb dificultats per accedir a una feina mitjançant, per un banda, la contractació laboral durant un període d’entre 6 i 12 mesos per dur a terme actuacions d’utilitat pública i d’interès social i, per l’altra, la realització de determinades hores de formació que permetin augmentar tant els seus recursos acadèmics com professionals, dotant a les persones usuàries d’eines que els permetin executar adequadament les tasques per les que se’ls contractarà.

Dins les contractacions realitzades gràcies al programa, una persona realitzarà suport al Punt Òmnia (establert al Consell Comarcal), ajudant en temes de bretxa digital a les persones que necessitin d’aquest servei per als seus tràmits electrònics. Una altra, realitzarà funcions administratives a l’àrea de Serveis Socials del mateix Consell, una tercera serà l’encarregada de la recepció del Consell, i finalment l’última treballarà a l’ajuntament de Guissona com agent cívica, executant tasques d’informació, sensibilització i promoció d’actituds cíviques.

Tal com ha explicat el conseller comarcal de l’àrea de promoció econòmica al Consell, Josep Esquerra, gràcies al programa aquestes quatre persones tindran feina els pròxims dotze mesos. A més a més, es preveu que en el transcurs de l’any el programa faciliti noves contractacions per tal d’inserir 9 persones més.

 

26 de gener de 2022.

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230