Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa Enfeina’t del Servei d’Ocupació de la Generalitat permet inserir laboralment, a la Segarra, 9 persones que estaven a l’atur.

Les persones contractades treballen directament al Consell Comarcal exercint tasques administratives i/o peons de brigada per al manteniment d’instal•lacions de l’ens comarcal.

Seu del Consell Comarcal de la Segarra
Seu del Consell Comarcal de la Segarra

DIMECRES 30 SETEMBRE 2020

NOTA DE PREMSA

                                                                             

El programa Enfeina’t del Servei d’Ocupació de la Generalitat permet inserir laboralment, a la Segarra, 9 persones que estaven a l’atur.

Les persones contractades treballen directament al Consell Comarcal exercint tasques administratives i/o peons de brigada per al manteniment d’instal·lacions de l’ens comarcal.

Segarra.- L’Àrea de Promoció Econòmica s’ha acollit una anualitat més al programa Enfeina’t del Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Aquest programa fomenta accions per a la contractació laboral temporal i acompanyament a la inserció de les persones en situació d'atur de llarga durada amb l'objectiu de millorar la seva ocupabilitat, trencar amb la seva situació de desocupació i, d’aquesta manera, evitar-ne la cronificació i facilitar-les experiència professional per a la seva inserció laboral.

L’Àrea de Promoció Econòmica ha finalitzat la contractació amb la inserció laboral finalment de 9 persones (3 de 6 mesos, 1 de 9 mesos i 5 de 12 mesos). La subvenció atorgada per projectar aquestes contractacions ha estat de 197.429,86 €.

La gran majoria dels perfils laborals són administratius però també el Consell Comarcal ha pogut comptar amb dues persones exercint de brigada per poder reparar finestres i pintar parets.

Els perfils administratius han dinamitzat projectes del Consell Comarcal, com el banc de productes de suport, el Pla d’acció comunitària, el programa de suport als productors de la comarca, accions per la gestió energètica, dinamització de diferents programes de vulnerabilitat, entre altres.

El Consell Comarcal sol·licita la gestió d’aquests programes del SOC per poder fomentar la inserció laboral de les persones de la comarca que estan a l’atur.  El programa Enfeina’t s’hauria d’acabar a finals d’any però a causa de la pandèmia s’ha allargat el temps d’execució per tal de poder realitzar tots els contractes atorgats. Així doncs, aquest programa acabarà oficialment el pròxim 9 d’abril de 2021.

Fotografies de les reparacions al Consell Comarcal. 

  

                                                                                                                                                                                                                                         

Comunicat de premsa

Carlota Bartra

Responsable de Comunicació

676491230

comunicacio@ccsegarra.cat