Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El President, Paco Lluch, i consellers comarcals de la Segarra participen en els actes amb motiu de la diada de l’onze de setembre.

Representants polítics del Consell Comarcal i ajuntaments van prendre part en els actes organitzats en motiu de la Diada de Catalunya

DILLUNS 14 SETEMBRE 2020

El monument de les Quatre Barres de Cervera va acollir els actes principals de la Diada de Catalunya, el passat divendres 11 de setembre. A aquests, van assistir el President, Consellers i Conselleres comarcals tot prenent part en la tradicional ofrena floral, on també hi van participar representants polítics d’arreu de la Segarra.

El president Francesc Lluch, juntament amb el Paer en Cap de Cervera, van oficialitzar els parlaments institucionals i alumnes del Conservatori Professional de Música de Cervera van interpretar el Cant dels Segadors a peu del Monument.

Els actes commemoratius de la Diada de l’Onze de Setembre a la Segarra, organitzats conjuntament per la Paeria de Cervera i el Consell Comarcal, van anar acompanyats d’una jornada de portes obertes a l'espai temàtic del CAT, on també es va projectar l'audiovisual "Origen de la Generalitat de Catalunya".

Dilluns, 14 de setembre de 2020.