Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El President del Consell Comarcal, Ramon Augé, participa en la reunió ordinària del Consell Consultiu de la Gent Gran.

A la reunió també va participar el gerent del Consell Comarcal, Martí Beleta, amb la voluntat de conèixer aquest espai de participació i les necessitats i preocupacions de les persones grans a la comarca i, des del Consell Comarcal poder donar resposta amb les millors actuacions possibles.

Imatge del moment de la reunió
Imatge del moment de la reunió

DIJOUS 25 ABRIL 2024

El Consell Consultiu de la Gent Gran és un òrgan de participació que uneix els representants de la gent gran dels diferents municipis de la comarca. En aquestes reunions es fa traspàs d’informacions necessàries per a la gent gran i, també, es fan propostes per part dels membres representants de les necessitats que tenen a la comarca.

En aquesta reunió, celebrada el mes d’abril al Consell Comarcal, es va presentar l’entitat Creu Roja La Segarra, els seus projectes i el voluntariat, a càrrec d’Anna Serés, tècnica a la Segarra.

Tot seguit es va presentar l’Oficina de relacions amb la comunitat del cos dels Mossos d’Esquadra i una breu explicació dels seus serveis. A càrrec de les Agents del Cos de Mossos d’Esquadra Segarra-Urgell.

Finalment, es va presentar per part del Consell Comarcal la recent posada en funcionament de l’Oficina d’habitatge de la Segarra i els ajuts actuals als quals es podem acollir les persones grans. La presentació va anar a càrrec d’Anna Haro i Àngels Rius, referents de l’oficina.

La reunió va cloure amb la presentació de la tasca duta a terme pel Sr. Joan Mora durant els darrers quatre anys com a representant de les persones grans de la Segarra al Consell de la gent gran de Catalunya. I es va parlar de la voluntat de projectar la trobada de la Gent Gran de La Segarra.

A la reunió també va participar el gerent del Consell Comarcal, Martí Beleta, amb la voluntat de conèixer aquest espai de participació i les necessitats i preocupacions  de les persones grans a la comarca i, des del Consell Comarcal poder donar resposta amb les millors actuacions possibles.

                              

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat