Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El President del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch, amb motiu del dia de l’eradicació de la violència masclista penja un cartell en memòria de totes les dones assassinades.

S’ha penjat un cartell a la porta d’entrada del Consell Comarcal amb els noms de les 34 víctimes d’aquest 2019.

DIVENDRES 22 NOVEMBRE 2019

El dilluns 25 de novembre és el Dia de l'Eradicació de la Violència Masclista. Des del Consell Comarcal de la Segarra condemnem aquest tipus de violència i em volgut commemorar els 34 feminicidis ocorreguts als Països Catalans aquest 2019.

El President del Consell, Francesc Lluch, ha penjat el cartell amb el nom de les 34 víctimes de violència masclista a la porta del Consell Comarcal per recordar a aquestes companyes que malauradament ja no hi són.

El President ha estat acompanyat per les tècniques del SIAD a la Segarra (Servei d'Informació i Atenció a les Dones) que de forma coordinada amb les institucions de la comarca i entitats treballen per eradicar la violència envers les dones. 

D’altra banda, també diferents institucions de la comarca han organitzat diversos actes al llarg del mes de novembre per poder reflexionar i conscienciar la societat del problema que patim. Dins d’aquestes activitats s’hi emmarquen la V Jornada de Dones Rurals i la lectura del manifest del 25N organitzats pel Consell Comarcal de la Segarra.

A la #Segarra treballem per la #Igualtat.

La dona és lliure, adona-te'n!

                                         

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230