Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El President del Consell Comarcal, Paco Lluch, assisteix a l'acte d'inauguració de Aula d’Extensió Universitària de Cervera

Com a institució comarcal donem suport a les aules universitàries perquè dinamitzen la nostra gent gran. Des del Consell Comarcal es projecten també a Guissona i Sant Guim de Freixenet. Aquest mes d'octubre es faran les inauguracions a aquests dos municipis.

Fotografia Jordi Prat
Fotografia Jordi Prat

DIMECRES 09 OCTUBRE 2019

Informació facilitada per la Paeria de Cervera.

L’Aula d’Extensió Universitària de Cervera va iniciar el curs amb una conferència d’Antoni Bassas que va omplir l’aforament del Paranimf

El reconegut periodista Antoni Bassas va inaugurar un nou curs de l’Aula d’Extensió Universitària de Cervera, amb una conferència sobre “L’actualitat política a Catalunya i Espanya”, que va omplir de públic el Paranimf de la Universitat, dimarts 8 d’octubre.

L’acte inaugural del curs 2019-2020 de l’Aula d’Extensió Universitària Canceller Dou va comptar amb la participació del paer en cap, Ramon Augé; el president del Consell Comarcal, Francesc Lluch; la diputada provincial Mercè Carulla; el director dels Serveis Territorials de Treball i Afers Socials, Joan Santacana; el coordinador de les Aules d’Extensió Universitària de la UdL, Màrius Bernadó; i la vicepresidenta de l’Aula de Cervera, Josefina Boquet.

La primera sessió de l’Aula va tenir lloc al Paranimf de la Universitat, dins de la programació de la Setmana de la Gent Gran que organitza la Paeria de Cervera. Estava oberta a tothom i va ser un èxit, amb l’assistència de 350 persones, que van omplir l’aforament de la sala.

Aula d’Extensió Universitària Canceller Dou

Organitza l’Aula de la Gent Gran de Cervera, que imparteix les lliçons entre els mesos d’octubre i juny, cada dimarts a les 18 hores a l’Auditori Municipal. El curs 2019-2020 arriba a la 17a edició, amb un total de 176 alumnes inscrits. Preveu l’organització d’unes 25 ponències i dos sortides culturals.

L’Aula s’organitza amb el suport de la Paeria de Cervera, el Consell Comarcal de la Segarra, la Diputació de Lleida, l’Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya (Afopa), el Centre de Recursos Pedagògics de la Segarra, la Direcció General d’Universitats i la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat, i la Universitat de Lleida.

Octubre, 2019.