Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple del Consell Comarcal de la Segarra aprova la moció per a la millora de la seguretat viària i la prevenció de la sinistralitat a l’autovia A-2

La Sala de Plens del Consell Comarcal aprova la moció presentada pels alcaldes i alcaldesses de la Segarra, al passat Consell d’Alcaldies, per tal de millorar la seguretat viària a l’autovia A-2 arran de l’augment de la sinistralitat en trams de la comarca.

DIMECRES 06 NOVEMBRE 2019

El Ple també va aprovar el pressupost consolidat i executat del 2018 dels tres organismes de l’ens comarcal amb un pressupost de més de 10 milions d’euros, concretament 9.973.762,18 euros. (Organismes Gestió d’Aigües de la Segarra, Consorci LEADER i el mateix Consell Comarcal).

 

Actualment l’ens està treballant amb l’aprovació inicial del pressupost de cara al 2019 on políticament el President, Francesc Lluch, explica que la quantitat oscil·larà més o menys com el pressupost del 2018 sense gaires canvis. Solament un increment lineal d’un 2 % a la taxa per la recollida de les escombraries. 

 

El Ple també aprova el Pla d’acció comunitària inclusiva de la Segarra que durant quatre anys serà el full de ruta per engegar accions a la comarca sobre treball comunitari i inclusiu. Aquest Pla depèn de l’àrea de serveis socials del Consell. D’aquesta àrea també s’ha aprovat el nou reglament que regula el Banc de Productes de suport. Aquest banc conté productes per a persones amb poca autonomia personal per millorar la seva qualitat de vida. Els productes de suport que hi haurà al Banc seran; Llits articulats, baranes, matalàs “antiescares”, coixins, cadira de rodes, crosses, caminadors, entre altres. El reglament estableix com es podran utilitzar. Les persones interessades caldrà que s’adrecin als Serveis Socials Bàsics del Consell Comarcal de la Segarra.

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230