Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El personal del Consell Comarcal de la Segarra es forma en perspectiva antiracista

Han assistit a dues sessions a càrrec del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya

DIJOUS 23 NOVEMBRE 2023

El personal electe i tècnic del Consell Comarcal de la Segarra s’ha format en perspectiva antiracista amb l’assistència a dues sessions organitzades pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya sota el títol ‘Què és la perspectiva antiracista?’.

Ambdues sessions han tingut lloc aquesta setmana al Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Cervera i han estat impartides per les docents de la Universitat de Lleida (UdL) Ozgur Gunes Ozturk i Mariona Lladonosa. La primera sessió ha comptat amb una benvinguda a càrrec del president del Consell Comarcal de la Segarra, Ramon Augé, la Directora dels Serveis Territorials d'Igualtat i Feminismes a Lleida, Elena Fuses i el Tècnic dels Serveis Territorials, Jaume Príncep.

Les formacions han servit per donar a conèixer a tot el personal la política antiracista de caràcter transversal que proposa la Direcció General de Migracions, Refugi i Antiracisme (DGMRA). En concret, els objectius de la formació són conèixer metodologies per elaborar activitats tècniques antiracistes, identificar àmbits i mecanismes de discriminació racial i donar visibilitat i detectar diferents formes de violència en persones migrades des d’una perspectiva interseccional.

Per a l’organització de la formació també s’ha comptat amb la col·laboració del servei d’acollida i atenció a persones immigrades del Consell Comarcal de la Segarra i de la Paeria de Cervera.