Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El jutjat contenciós administratiu número 1 de Lleida ha declarat ferma la sentència favorable al Consell Comarcal de la Segarra de l’inventari de Gestió d’Aigües de la Segarra al no haver apel•lat els ajuntaments disconformes.

Cal recordar que l’any 2018, el ple del Consell Comarcal de la Segarra va aprovar l’Inventari de béns i drets de l’entitat pública “Gestió d’Aigües de la Segarra”, que és un ens instrumental del Consell Comarcal de la Segarra, i que els ajuntaments de Sant Ramon i Talavera van interposar un recurs contenciós-administratiu contra aquell acord.

Imatge d’arxiu de l’ETAP (estació de Tractament d’aigua potable) a Ratera.
Imatge d’arxiu de l’ETAP (estació de Tractament d’aigua potable) a Ratera.

DIMARTS 28 SETEMBRE 2021

  • Nota de premsa 

El jutjat contenciós administratiu número 1 de Lleida ha declarat ferma la sentència favorable al Consell Comarcal de la Segarra de l’inventari de Gestió d’Aigües de la Segarra al no haver apel·lat els ajuntaments disconformes.

Cal recordar que l’any 2018, el ple del Consell Comarcal de la Segarra va aprovar l’Inventari de béns i drets de l’entitat pública “Gestió d’Aigües de la Segarra”, que és un ens instrumental del Consell Comarcal de la Segarra, i que els ajuntaments de Sant Ramon i Talavera van interposar un recurs contenciós-administratiu contra aquell acord. L’inventari comprèn el conjunt de béns i instal·lacions amb els quals es presta el servei d’abastament d’aigua en alta als municipis de la Segarra, i va ser informat favorablement pel Consell d’Alcaldies i elevat al Ple, on es va aprovar fent constar l’oposició dels ajuntaments recurrents.

                                                                   

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230