Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El gerent del Consell Comarcal, Martí Beleta, visita els diferents ajuntaments de la comarca.

El motiu de les visites és per conèixer de primera mà les necessitats i els problemes principals que tenen als municipis i saber com estan funcionant els serveis que es presten des del Consell Comarcal.

Municipi de Granyanella
Municipi de Granyanella

DIVENDRES 26 ABRIL 2024

S’han iniciat les visites amb els ajuntaments que tenen servei de SAT (assistència tècnica de secretaris i interventors), però els acabarà visitant tots per conèixer les necessitats i els problemes principals que tenen als municipis.

El Consell Comarcal presta de forma directa diferents serveis, com l’assistència tècnica de les treballadores i educadores socials, la gestió dels residus, el servei d’abastament d’aigua, els serveis tècnics d’arquitectura, enginyeria, noves tecnologies, entre altres.

El gerent ha estat investit recentment al Consell Comarcal i té la voluntat d’apropar el Consell a cada poble. Aquesta setmana ha visitat Granyanella i ha estat rebut al mateix ajuntament pel seu alcalde, Jordi Portí. Aquests darrers dies també ha visitat els municipis d’Estaràs, Ivorra, Montoliu, Massoteres, Les Oluges i Montornès.

Abril, 2024.

                                                         

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat

www.ccsegarra.cat