Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El delegat del Govern, Bernat Solé, visita el Consell Comarcal i participa en la sessió del Consell d’Alcaldies de la Segarra.

Ha estat rebut pels consellers i conselleres comarcals, alcaldes i alcaldesses a l’ens comarcal. Posteriorment, ha assistit a la sessió del Consell d’Alcaldies de la Segarra celebrat el passat 7 de juliol a la Sala Francesc Buireu (Cervera).

Visita institucional
Visita institucional

DIJOUS 08 JULIOL 2021

NOTA DE PREMSA

                                                                              

El delegat del Govern, Bernat Solé, visita el Consell Comarcal i participa en la sessió del Consell d’Alcaldies de la Segarra.

El delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Bernat Solé, ha fet la seva primera visita oficial al Consell Comarcal de la Segarra.

Ha estat rebut pels consellers i conselleres comarcals, alcaldes i alcaldesses a l’ens comarcal. Posteriorment,  ha assistit a la sessió del Consell d’Alcaldies de la Segarra celebrat el passat 7 de juliol a la Sala Francesc Buireu (Cervera).

Al Consell d’Alcaldies es va aprovar la creació del servei de sanejament i depuració d’aigües dels municipis de la comarca, com també l’acceptació de delegacions de competències de Sanejament en alta de diversos ajuntaments, concretament, Sant Ramon, Talavera, els Plans de Sió i Ribera d’Ondara. L’Agència Catalana de l’Aigua, establirà convenis de col·laboració amb el Consell Comarcal de la Segarra pels treballs de redacció de projectes constructius de sanejament i depuració d’aigües així com l’execució i gestió de les instal·lacions.

Es va presentar el Pla de Reactivació Socioeconòmica Covid-19 per la comarca, elaborat des de l’àrea de promoció econòmica. La presentació ha servit per donar a conèixer, als alcaldes i alcaldesses, totes les accions per fer front a la COVID-19 que han sorgit després de realitzar totes les taules sectorials amb els diferents sectors de la comarca.

A la sessió també es va explicar el programa SITMUN (visor cartogràfic) de Diputació de Lleida amb la col·laboració del tècnic de protecció civil al Consell Comarcal.

8 de juliol, 2021. 

                                                             

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230