Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, visita el Consell Comarcal de la Segarra.

Un cop rebudes les autoritats, s’ha presentat el “Segarra 2025. Pla Estratègic per al Desenvolupament Local i l'Ocupació de la comarca”. El Conseller Homrani ha valorat positivament el treball estratègic del Consell com la millor eina per poder prioritzar les polítiques públiques al territori. Textualment ha remarcat que: “Fer-ho de forma participativa sempre assegura que allò que es faci sigui revertit positivament al territori”.

Imatges del moment de la visita al Consell Comarcal.
Imatges del moment de la visita al Consell Comarcal.

DIJOUS 16 JULIOL 2020

NOTA DE PREMSA.-

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, visita  el Consell Comarcal de la Segarra.

El Conseller Homrani, acompanyat del president del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch i consellers comarcals, en primer lloc, han fet una breu visita als departaments del Consell, concretament a l’Àrea de Serveis Socials on ha conegut de primera mà els projectes i serveis.

Posteriorment, les autoritats han fet una trobada a la Sala de Plens on s’ha signat el Llibre d’Honor de la institució i, tot seguit, el President Francesc LLuch ha obsequiat al Conseller Homrani amb productes de la Segarra.

Un cop rebudes les autoritats, s’ha presentat el “Segarra 2025. Pla Estratègic per al Desenvolupament Local i l'Ocupació de la comarca” per part dels professionals de l’àrea de promoció econòmica al Consell que han impulsat el Pla en els darrers mesos.

El Conseller Homrani ha valorat positivament el treball estratègic del Consell com la millor eina per poder prioritzar les polítiques públiques al territori. Textualment ha remarcat que: “Fer-ho de forma participativa sempre assegura que allò que es faci sigui revertit positivament al territori”.

El President Lluch ha destacat, a més, que després d’una amenaça com ho ha estat la situació actual degut a la pandèmia es desencadenen oportunitats que la comarca ha de saber traduir al territori i el Pla Estratègic ha d’ajudar a fer-ho.

Finalment, el conseller comarcal de l’àrea de promoció econòmica al Consell, Josep Esquerra, ha demanat a les institucions presents que per tirar endavant aquest pla també són necessaris els recursos econòmics i, és per aquest motiu, que els hi ha demanat el suport.

Un cop finalitzada la presentació, que també ha comptat amb la directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, Ariadna Rectoret, la sub-directora general de Polítiques Actives d’Ocupació del SOC, Susana Díaz Martínez, tots plegats han fet una breu reunió de l’estat actual a la Segarra sobre les ajudes que es reben per part del SOC.

Pots veure la notícia al canal Youtube del Consell Comarcal:

Dijous, 16 de juliol de 2020.

Imatges del moment de la visita al Consell Comarcal.

                                                                                                                                               

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat - 676491230