El Consell Comarcal s’adhereix al projecte “Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025” de la Generalitat de Catalunya.
El Consell Comarcal pretén amb aquesta adhesió incloure en les dinàmiques amb els productors locals de la comarca aquells distintius de marca de formar part d’aquest projecte en l'àmbit català.
DIJOUS 09 GENER 2025
El Consell Comarcal s’adhereix al projecte “Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025” de la Generalitat de Catalunya.
Formar part d’aquesta iniciativa suposa per aquest 2025 reforçar les sinergies entre les administracions i els sectors agroalimentaris i turístics, posar més en valor tot el patrimoni i teixit agroalimentari i culinari català i promoure’l tant en l’àmbit local com internacional, també a la nostra comarca, la Segarra.
El Consell Comarcal pretén amb aquesta adhesió incloure en les dinàmiques amb els productors locals de la comarca aquells distintius de marca de formar part d’aquest projecte en l'àmbit català.
El projecte és una iniciativa per contribuir a continuar posicionant Catalunya com una regió gastronòmica que disposa d’una alimentació excel·lent, una cuina extraordinària i unes experiències úniques per descobrir-ho.
Gener, 2025.
Àrea de comunicació