Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal recupera les visites dels escolars dels centres educatius de la Segarra

A més, recupera la realització de totes les activitats que el Consell Comarcal ofereix als centres educatius de la Segarra a través del Catàleg d’Activitats Educatives. Es recupera la iniciativa del Catàleg després d’estar parada durant un any a causa de la pandèmia.

DIJOUS 09 DESEMBRE 2021

Algunes escoles com l'escola Estel de Sant Guim de Freixenet, l'escola Jaume Balmes de Cervera, l'escola Les Savines de Cervera, o el CEIP Ramon Faus i Esteve de Guissona, entre altres, han assistit a les visites guiades dins del consell comarcal. Malgrat que ja feia un any en el qual no es feien aquestes visites per als escolars dins el consell, aquest any s'ha recuperat l’activitat.

Durant l’activitat, que dura poc més d’una hora, l'alumnat visita en un primer moment la Sala de Plens on són rebuts pels President del consell comarcal i, on a través d’un joc se’ls hi explica les funcions que s'hi duen a terme i els càrrecs que hi ha dins d'un consell comarcal. Es duen a terme unes eleccions i s’escull el president/a infantil. Posteriorment,  es fa una breu visita als diferents espais del consell.                                     

A més, també s'han recuperat la resta d’activitats educatives del Catàleg que també havien quedat parades a causa de la pandèmia com són les visites a l’abocador de Cervera per part de l'Àrea de Residus, o bé el taller de foc de protecció civil per part de l'Àrea Tècnica i Territorial, o les diferents activitats organitzades per l'Oficina Jove als instituts de la Segarra.

El Catàleg es porta a terme des del consell comarcal des de fa 13 anys i arriba a tots els centres escolars a l’inici de curs on durant l’any els centres escullen les activitats que volen fer. Les activitats les porten a terme els treballadors/es de les respectives àrees del consell que projecten les activitats.

 

Dijous, 9 de desembre de 2021.

                                                                                                         

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230

http://www.ccsegarra.cat/

@ccsegarra.cat