Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal presenta el Pla Estratègic de l’habitatge a la Segarra a les alcaldies de la comarca.

La presentació va anar a càrrec del conseller comarcal de promoció econòmica al Consell, Josep Esquerra, àrea responsable de la realització d’aquest Pla.

Sala Francesc Buireu, Cervera.
Sala Francesc Buireu, Cervera.

DILLUNS 27 MARÇ 2023

La Sala Francesc Buireu a Cervera va acollir la presentació del Pla Estratègic Habitatge La Segarra. La presentació, duta a terme per les consultores encarregades dels estudis i presentada per Sr. Josep Esquerra, Conseller de l’Àrea de Promoció econòmica, va comptar amb la presència d’alguns alcaldes i alcaldesses de la comarca això com del Sr. Joan Batlle, director de Programes Socials en l'Habitatge en Agència de l'Habitatge de Catalunya 

Durant la presentació es va explicar que el Pla consta de dues parts. Una part de diagnosi de la situació actual en matèria d’habitatge amb propostes i reptes, pla d’acció  i guia de recursos. Una segona part, amb un cens d’habitatges buits de tots els municipis de la comarca de menys de 5000 habitants realitzada per la Boqueria Cooperativa d’Arquitectes.

El Pla ha estat finançat per Pla econòmic als Consells Comarcals i el Conselh Generau d’Aran per a la promoció, planificació i estudi de les polítiques d’habitatge, any 2022,  de la Diputació de Lleida.

El Pla s’emmarca dins el Pla Estratègic per al Desenvolupament Local i l’Ocupació - Segarra 2025 i ha comptat amb la participació de tots els ajuntaments de la comarca, així com la implicació de diferents àrees del Consell Comarcal, com l’àrea Tècnica, la de Serveis Socials, l’Oficina Jove i l’àrea de promoció econòmica.

Març 2023.

                                  

 

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat