Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal posa en funcionament l’Oficina d’Habitatge Comarcal.

Amb la creació d´aquest nou servei, el Consell Comarcal de la Segarra vol apropar-se a la ciutadania donant el servei i la informació que necessiten els ciutadans amb temes d'habitatge.

Imatge de l'atenció al Consell Comarcal
Imatge de l'atenció al Consell Comarcal

DIVENDRES 15 MARÇ 2024

El Consell Comarcal de la Segarra ha creat l´Oficina Habitatge Comarcal que s'ubicarà a la planta baixa del Consell Comarcal. Fins al moment, el Consell prestava un servei d'informació als usuaris de la comarca, pero a partir d’aquest mes de març el Consell Comarcal ha signat un conveni de col·laboració i gestió amb l'Agència d'Habitatge de Catalunya per a l’assessorament i la gestió de serveis en matèria d’habitatge amb la finalitat de donar a conèixer les polítiques d'habitatge a la ciutadania i facilitar-ne la gestió.
Entre les funcions de l'oficina d'habitatge hi ha el de proporcionar la informació i assessorament de les diferents línies d'ajuts de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. En aquests moments està oberta la convocatòria per a la concessió de subvencions per al pagament del lloguer per a les persones majors de 65 anys i també per a les persones de 35 anys o menors.
També realitza funcions de gestió de serveis com la gestió de sol·licituds de cèdules d’habitabilitat presentades tant en format presencial com telemàtic, així com la gestió i avaluació d´estudis o informes tècnics previs a les obres de rehabilitació d’habitatges per a les quals se sol·licitin ajuts.
Amb la creació d´aquest nou servei, el Consell Comarcal de la Segarra vol apropar-se a la ciutadania donant el servei i la informació que necessiten els ciutadans.
A la vegada, el Consell Comarcal de la Segarra ha signat un conveni amb l'Ajuntament de Guissona amb el qual la tècnica de l'Oficina d'Habitatge Comarcal es desplaça els dimarts, de les 9 h fins a les 14 h i els dijous també a les tardes de les 16.30 h fins a les 19 h, a l'Ajuntament de Guissona d'on podrà atendre als ciutadans d'aquesta  població en matèria d'habitatge sense que aquests ciutadans s'hagin de desplaçar al Consell Comarcal, apropant així el servei a la població.
L'horari d’atenció al Consell Comarcal és els dilluns, dimecres i divendres de les 9 fins a les 14 h. Cal demanar hora prèvia al 973 53 13 00 o per correu electrònic; habitatge@ccsegara.cat
Març, 2024.
Àrea de comunicació
premsa@ccsegarra.cat