Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal organitza una sessió informativa sobre “Oportunitats de transició energètica en polígons d’activitat econòmica”.

La sessió va tenir lloc al CEI de Cervera, Centre d'Empreses Innovadores, aquest mes de juliol.

Imatge del moment de la sessió informativa
Imatge del moment de la sessió informativa

DIMARTS 25 JULIOL 2023

El passat dilluns 17 de juliol va tenir lloc a Cervera una sessió informativa adreçada a les empreses del polígon del municipi sota el títol “Oportunitats de transició energètica en polígons d’activitat econòmica”.

Es va comptar amb diferents ponències per tal d’exposar les diferents possibilitats que, davant el nou paradigma energètic, s’obren per a les empreses establertes en polígons; i també per aprofundir en el desenvolupament de comunitats energètiques en aquest sector a través de la presentació de dues experiències d’èxit que ja estan en marxa en altres punts del territori. 

Aquesta jornada està impulsada per l’Oficina Comarcal de Transició Energètica de la Segarra, amb la col·laboració de la Paeria de Cervera i amb el suport de l’Institut Català de l’Energia; i forma part de les activitats programades en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. Podeu trobar tota la informació, recursos i activitats de la Setmana aquí.

Pots veure la sessió enregistrada al Canal Youtube del Consell Comarcal. 

Juliol, 2023.