Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal organitza un curs de manipulador d’aliments

Aquesta jornada formativa que se celebra anualment representa una oportunitat per a les persones en cerca de feina i, a la vegada un creixement teòric per als qui ja es dediquen al sector de la cuina i l’alimentació. L’acte s’ha impulsat des de l’Àrea de Promoció Econòmica.

Sala de plens Consell Comarcal
Sala de plens Consell Comarcal

DIJOUS 30 GENER 2020

L’ Àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal de la Segarra ha impulsat, dijous 30 de gener, un curs d’iniciació de manipulació d’aliments adreçat a cuiners i empreses del sector alimentari.
Gerard Isern, de l’empresa Roiser Laboratoris, ha estat l’encarregat d’impartir aquesta formació al llarg de tres hores on s’han explicat les normatives que calen seguir en el tractament d’aquest tipus de productes, i també les al·lèrgies i intoleràncies alimentaries més freqüents (gluten, lactosa, fruits secs, etc). En finalitzar, els participants s’han hagut de sotmetre a una prova d’avaluació per acreditar els coneixements adquirits.
Aquesta és una formació que el Consell Comarcal organitza, com a mínim, un cop anualment, te una vigència de quatre anys i reconeixement a nivell Europeu. La jornada ha comptat amb la participació d’unes quinze persones de la comarca amb diferents càrrecs i projectes dins del mon culinari.
Segons el Conseller de Promoció Econòmica Jaume Esquerra, aquestes formacions són també una oportunitat formativa per aquells qui es troben en procés de cerca de feina.