Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal ha gestionat més de 700 certificats digitals des de principi d’any.

Per obtenir el certificat idCAT, al Consell Comarcal, no és necessari demanar cita prèvia i l’horari per poder-lo realitzar és de les 9 h fins a les 14 h.

Consell Comarcal de la Segarra
Consell Comarcal de la Segarra

DIMARTS 06 OCTUBRE 2020

NOTA DE PREMSA

                                                        

El Consell Comarcal ha gestionat més de 700 certificats digitals  des de principi d’any.

Per obtenir el certificat idCAT, al Consell Comarcal, no és necessari demanar cita prèvia i l’horari per poder-lo realitzar és de les 9 h fins a les 14 h.

Segarra.- Un dels serveis que avui dia el Consell Comarcal rep una demanda notable és l’emissió del certificat digital idCAT.

L’idCAT és un identificador digital que s’instal·la al navegador de la persona que el sol·licita tot garantint la seva identitat i permet accedir a diferents tràmits i gestions que ofereixen moltes administracions com, per exemple, obtenir l’informe de vida laboral de la Seguretat Social, el certificat d’antecedents penals, entre molts altres.

A més, l’idCAT certificat permet operar amb les administracions públiques i assegura la integritat i la confidencialitat de les transaccions electròniques que s’envien per internet, com també permet signar documents amb totes les garanties.

D’un temps cap aquí, el Consell Comarcal ha notat un augment considerable d’aquest servei, ja que enguany la Segarra ha emès més de 700 certificats. En un sol dia, se n’han arribat a gestionar uns 20. El Consell ofereix aquest servei sense cita prèvia, obert al públic de les 9 h fins a les 14 h. Per a poder-lo gestionar sols és necessari portar el DNI vigent.

Es considera que a causa del moment actual, per la Covid-19, ha propiciat que molts ciutadans realitzen tots els tràmits de forma virtual, fet que així no s’han de desplaçar a les administracions competents dels tràmits.

                                                                                                                                    

Comunicat de premsa

Carlota Bartra

Responsable de Comunicació

676491230

comunicacio@ccsegarra.cat