Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal finalitza les taules de treball en el marc del Pla de reactivació econòmica de la Segarra.

Han estat sis taules de treball sectorials (en-línia) que sota el Pla de Reactivació socioeconòmica Covid-19 s’ha parlat de la situació del comerç, la restauració, el turisme, la cultura, els productors agroalimentaris, els serveis socials i la indústria (altres específics) a la comarca.

Imatge de les taules.
Imatge de les taules.

DIMARTS 18 MAIG 2021

NOTA DE PREMSA

                                                                 

El Consell Comarcal finalitza les taules de treball en el marc del Pla de reactivació econòmica de la Segarra.

Han estat sis taules de treball sectorials (en-línia) que sota el Pla de Reactivació socioeconòmica Covid-19 s’ha parlat de la situació del comerç, la restauració, el turisme, la cultura, els productors agroalimentaris, els serveis socials i la indústria (altres específics) a la comarca.

L’objectiu de les taules ha estat trobar sinergies entre els i les diferents participants i, a través d’una dinàmica participativa, fer una anàlisi de la situació per a plantejar les accions a implantar per millorar la situació derivada de la pandèmia.

Han participat en les taules més de 70 persones, de les quals més de 50 eren representants dels diversos sectors de la comarca (empreses, autònoms, productors, agricultors, etc.) i la resta representants de l’administració pública.

La benvinguda a les taules i participació ha anat a càrrec del President del Consell Comarcal, Francesc Lluch i el conseller comarcal de l’àrea de promoció econòmica, Josep Esquerra.

D’aquestes taules de treball han sortit més d’una vintena d’accions. Com per exemple, la formació en la digitalització al comerç per reinventar-se, la creació d’espais de treball en l’àmbit turístic per coordinar accions i oferta, un aparador on-line de productes de la comarca per vendre territori alhora que es ven producte, una borsa de treball especialitzada en l’àmbit de salut i serveis socials, entre d’altres.

El següent pas després d’haver realitzat aquestes taules sectorials, és fer la presentació oficial del Pla de Reactivació, explicant quines accions han sortit i començar a prioritzar accions per a dur-les a terme.

Maig, 2021.

                                                               

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230