Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal envia una enquesta a les empreses de la comarca per valorar l’impacte de la pandèmia

Aquesta acció es situa dins del marc del Pla de Reactivació Socioeconòmica postCovid-19, coordinat i executat des de l’Àrea de Promoció Econòmica

DIMARTS 09 MARÇ 2021

Les restriccions que s’han hagut de prendre a causa de la pandèmia provocada pel virus Covid-19 han afectat a l’activitat econòmica de gran part del teixit empresarial. Per això, i dins del marc del Pla de Reactivació Socioeconòmica de la Segarra, s’ha decidit enviar un qüestionari a totes les empreses i comerços de la comarca amb l’objectiu de conèixer més en profunditat l’impacte econòmic que ha generat la Covid-19 i poder fer un diagnòstic acurat.

L'enquesta se centra en quines són les principals problemàtiques que afronten les empreses, quines són les necessitats més urgents, quines mesures s'han adoptat per pal·liar els efectes de la crisi, quines són les previsions futures, entre d’altres temes que s’han considerat rellevants per a saber quina és la situació real del teixit empresarial.

Les respostes d’aquest qüestionari permetran als tècnics del Pla de Reactivació Socioeconòmica analitzar les necessitats actuals de les empreses, pimes i autònoms dins el context actual i impulsar mesures que afavoreixin la recuperació econòmica i l'ocupació a la comarca de la Segarra.

Si alguna empresa no ha rebut el correu electrònic amb el qüestionari, us deixem un enllaç tot seguit des d’on podreu accedir-hi i contestar les preguntes.

Gràcies a tothom per participar-hi. La veu de les empreses és important per a la reactivació econòmica de la Segarra.

https://www.surveymonkey.com/r/NPImpacteCOVID19